تحولات منطقه

کرمانشاه- مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه گفت: میزان تولید سالانه زنبورستان‌های استان بیش از پنج هزار و ۳۱۴ تن است که پنج هزار و ۳۰۳ تن آن در کندوهای مدرن و مابقی در کندوهای سنتی تولید می‌شود.

کرمانشاه سالانه پنج هزار تن عسل تولید می کند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین؛ کوروش مهرابی افزود: براساس سرشماری زنبورستانهای استان در سال جاری سه هزار و ۸۰۰ نفر به کار زنبورداری با ۴۳۵ هزار و ۱۲ کندوی مدرن  و ۲ هزار و ۵۵۷ کندوی سنتی مشغول به کار هستند.

مهرابی در ادامه خبر از رتبه سوم اولین جشنواره منطقه ای زنبورعسل زنبودار کرمانشاهی داد و گفت: رسول قزوینی زنبوردار کرمانشاهی در نخستین جشنواره منطقه ای زنبور عسل و فرآورده های آن که آبان ماه امسال در کردستان برگزار شد، رتبه سوم را کسب کرد.
وی اضافه کرد: این زنبوردار نمونه در رشته اصلاح نژاد و پرورش ملکه در این جشنواره شرکت کرده بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.